У школі пройшла акція "За чисте довкілля"

У школі пройшла акція "За чисте довкілля"

    Щодня ми озираємось і бачимо навколо себе дерева, траву, квіти, птахів, комах, тварин. Це все природа. Людина — частина її. Але у людини є можливість змінювати природу. Кожна зміна позначається на навколишньому середовищі. Змінювати природу людина повинна обережно, бо окремі дії можуть завдавати шкоди і навіть призвести до загибелі. Від людини залежить, чи збереже вона природу, чи зруйнує. Нам подобається чисте повітря, прозора вода в річках, зелена трава на лугах, могутні дерева в лісах. Це життя. І наш обов'язок — зберегти його.

    В цей період, вже традиційно, з метою створення сприятливого для життєдіяльності учнів довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя школи, відновлення належної чистоти і порядку на території районів та міст після зимового періоду в Україні і проводиться акція “За чисте довкілля”.

    Учні та педагогічний колектив ЗШ І – ІІІ ст. №3 м. Гапйворона активно прийняли участь у акції під гаслом "Зробимо Україну чистою".

    В цьому році у нашій школі акція розпочалася 24. 03. 2017 р., а саме з прибирання шкільного подвір’я та квітників, спортмайданчика.

    Під час акції всі були активними. Попрацювавши дружно, всі відчули себе справжніми активістами по очищенню та відновленню довкілля.
    /Files/images/SDC10721.JPG/Files/images/SDC10725.JPG/Files/images/SDC10722.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.