Останній дзвоник 2019-2020 н.р.

/Files/images/ostanny_dzvonik_2020/1212000.jpg Дорогі учні, батьки та вчителі!
2019-2020 навчальний рік запам’ятався кожному як рік нововведень.
В умовах карантину ми мали швидко та якісно організувати дистанційне навчання, щоб здобування освіти залишалося для кожного учня максимально комфортним.
Педагогічний колектив нашого навчального закладу достойно впорався з цим викликом завдяки тісній співпраці вчителів, учнів та батьків.
Висловлюємо глибоку вдячність всім, хто долучився до цього процесу!
Ми впевнені, що цьогорічним випускникам вистачить знань, умінь, сміливості та наполегливості йти до обраної мети, беручи на себе відповідальність за власну долю та долю України. А їхні майбутні успіхи неодмінно стануть нашою гордістю.
Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул.
Тож бажаємо всім учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!
Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям.
Шановні батьки, ви натхненно працювали та допомагали своїм дітям на кожному етапі дистанційного навчання. Ваше терпіння, чуйність, розсудливість і висока відповідальність сприяли успішному завершенню навчального року. Своєю любов'ю та невтомною працею ви допомогли всім нам подолати труднощі дистанційного навчання. Сердечно дякуємо кожній родині. Перемоги ваших дітей - це наша спільна радість!
Вітаємо усіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який кожному подарував нові знання, враження, досвід та емоції!
Бажаємо міцного здоров’я , бережіть себе та свої родини.
Все буде добре і ми всі незабаром! неодмінно зустрінемося у нашій школі!

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.