День Гідності і Свободи

День Гідності і Свободи

На виконання Указу Президента України № 872 від 13.11.2014 року про відзначення в Україні «Дня гідності і свободи» та з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, у нашій школі з 16 по 20 листопада 2015 р.були проедені такі заходи під загальною назвою «Україна – країна гідності і свободи»:

1. Класні керівники 1-11 класів провели виховні години на тему : «Ми вільні громадяни вільної держави», «Збережемо гідність і свободу українського народу», «Народ мій є, народ мій завжди буде, ніхто не переможе мій народ!»,«Майбутнє моєї Батьківщини», «Україна вільна, демократична держава», «Україно, для тебе я можу!», «Моя Україна – велика держава»,«Україна вільна та прекрасна держава!», «У нас єдина держава і ми єдиний народ»,«Майдан − шлях до свободи», «Пам’ятаємо подвиг героїв Небесної сотні».

2. 20 листопада була проведена загальношкільна лінійка «Україна – це територія гідності і свободи» (ШПД).

3. Створили композицію « Ангели Небесної сотні»( ШПД).

4. Випустили сттінівку «Хронологія подій Революції гідності»(ШПД).

5. Провели акцію « Якою я бачу Україну в майбутньому».

6. Учні 1-4 класів виготовили прапорці України і подарували їх учням старших класів.

7. Протягом тижня у шкільній бібліотеці діяла виставка літератури на тему: «Моя земля – земля моїх батьків».

8. Серед учнів 10-11 класів був проведений конкурс учнівських творів «Свобода України – що це?», а учні 1-5 класів залюбки взяли участь у конкурсі малюнків «Що я бажаю своїй Батьківщині».

/Files/images/Фото0543.jpg/Files/images/Фото0542.jpg/Files/images/Фото0545.jpg/Files/images/Фото0541.jpg/Files/images/Фото0544.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 339

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.