Черговий Тиждень безпеки життєдіяльності на тему : «Здоров’я дітей –здоров’я нації

З 20 по 24 січня 2020 року був проведений черговий Тиждень безпеки життєдіяльності на тему : «Здоров’я дітей –здоров’я нації».

Протягом тижня у школі було проведено конкурс малюнків на тему «Секрети здоров’я», переможцями стали такі учні : І місце - Жуковський Сергій - 8 клас,ІІ місце – Хлівнюк Софія - 2 клас,ІІІ місце – Поліщук Каріна – 5 клас.

Класні керівники провели з учнями бесіди, класні та виховні години, ранкові зустрічі на теми: «Смаки і заховлення людей, їхт вплив на здоров’я” , «Що найдорожче у світі», «Сонце, повітря і вода- наші накращі друзі», «Преможмо усі хвороби», «Ми обираємо – здоров’я», «Здоров’я – найбільша цінність у житті», «Здорове харчування», «Твоє здоров’я – у твоїх руках», «Здоров’я цінність нашого життя».

Шкільний бібліотекар та практичний психолог Крівцова А. В. підготувала виставку літератури «Здоровий спосіб життя - запорука існування людини» та провела тренінг «Конфлікт-це частина життя» з учнями 8 та 9 класів.

Серед учнів школи були проведені: акція «Хай школа рідна сяє чистотою», анкетування «Аналіз харчування», оздоровча зарядка та флешмоб.

Педагог-організатор Кушнір В. В. провела виховний захід з елементами тренінгу «Ми обираємо – здоров’я» для учнів 5 та 6 класів.

Медична сестра Стус О. В. провела практичне заняття «Перша медична допомога».

Вчитель основ здоров’я провів усний журнал на тему: “Здоров’я – найдорожчий скарб”.

На загальношкільній лінійці педагог – організатор Кушнір В. В. підвела підсумки проведення Тижня безпеки життєдіяльності на тему: «Здоров’я дітей –здоров’я нації», на якій були оголошені подяки активним учасникам та вручені грамоти переможцям проведених конкурсів.

/Files/images/IMG-a1201096c672acf6534227eebb86fc9c-V.jpg

/Files/images/20200123_121708.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.