Іскру гаси до пожежі, бо вогонь не має межі

З метою формування в учасників освітнього процесу свідомого ставлення до свого життя і здоров'я, опанування ними життєвих навичок безпечної поведінки в повсякденному житті та в разі виникнення надзвичайних ситуаційунавчальному закладі з 2 по 6 листопада 2020 року був проведений черговий Тиждень безпеки життєдіяльності на тему : «Іскру гаси до пожежі, бо вогонь не має межі». Протягом тижня у школі було проведено конкурс малюнків на тему: «Вогонь –друг, вогонь- ворог!?».

Класні керівники провели з учнями бесіди, класні та виховні години, ранкові зустрічі на теми: «Не жартуй з вогнем!», «Вогонь –не забава!», «Легко вогник запалити, та не просто погасити»,«Маленький сірничок і велика пожежа»,«Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди!», «Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати», «Бережися вогню», "Як запобігти трагічним наслідкам пожеж",«Обережно, вогонь!».

Шкільний бібліотекар Крівцова А. В. підготувала виставку літератури «Правила пожежної безпеки».

Вчитель основ здоров’я Рекечинський В. В. разом із учнями переглянули та обговорили відеопоради на тему «Пожежна безпека».

Педагог-організатор Кушнір В. В. організувала моделювання ситуації евакуації під час пожежі із класу та школи, провела квест «Абетка безпеки.

/Files/images/vogon/изображение_viber_2020-11-09_16-17-06жзлщошнг.jpg

/Files/images/vogon/изображение_viber_2020-11-09_16-17-06.jpg

/Files/images/vogon/изображение_viber_2020-11-09_16-17-06эрн.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.