Конкурс "Класний керівник 2015"

«Якщо вчитель має тільки любов до своєї професії, він буде добрим учителем. Якщо він має тільки любов до учня, як батько, мати, він буде кращим, ніж той учитель, який прочитав усі книги, але не буде мати любові ні до професії, ні до учнів. Якщо ж учитель об’єднує у собі любов і до своєї справи, і до учнів, він – досконалий учитель».

Л.М. Толстой

Саме з таким гаслом розпочався Всеукраїнський конкурс «Класний керівник року – 2015» у нашій школі. Сьогодні класний керівник: здійснює виховання в учнів культури поведінки, формує високі моральні якості; забезпечує єдність педагогічних вимог з боку сім’ї і школи; організовує в разі необхідності допомогу учням (навчальну, матеріальну, моральну); проводить заходи, які передбачають зміцнення здоров’я учнів; організовує суспільно корисну працю учнів, веде документацію класу; будує свої взаємини з учнями і їх батьками на демократичних началах, співробітництві, сприяє розвитку самоврядування учнів.

Як загальнодержавний захід конкурс спрямований на виявлення досвіду кращих вчителів – класних керівників, які у практичній роботі ефективно використовують різноманітні форми і методи виховної роботи, інноваційні виховні технології; популяризацію педагогічних здобутків класних керівників - новаторів; створення інформаційно-освітнього простору з питань роботи класних керівників; привернення уваги представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем освіти, виховання підростаючого покоління.

До участі в районному турі конкурсу була подана заявка від класного керівника 11 класу Малофій Н. А.

За сумою балів, одержаних конкурсантами на районному (заочному й очному) етапах конкурсу, журі визначило та трьох переможців у номінації «Класний керівник року – 2015»:

- номінація: "Класний керівник 5-7 класів": Сусол Маргариту Сергіївну, класного керівника 7 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів смт.Салькове;

- номінація "Класний керівник 8-9 класів": Колеснік Тетяну Іванівну, класного керівника 8 класу навчально-виховного комплексу "Гайворонська гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5";

- номінація "Класний керівник 10-11 класів": Малофій Наталію Анатоліївну, класного керівника 11 класу загальноосвітньої коли І-ІІІ ступенів № 3 м.Гайворон.

Таким чином, учителі Гайворонського району не вперше доводять, що вони гідні носити звання «Вчитель» та «Класний керівник».

Хочеться побажати КОЛЕСНІК ТЕТЯНІ ІВАНІВНІ (НВК ЗШ І-ІІІ СТ № 5), що стала лауреатом обласного конкурсу "Класний керівник року" не зупинятися на досягнутому, ділитися й надалі родзинками таланту, заявляти про себе на всю Україну!

Хай словосполучення «Класний керівник» буде завжди святим і чистим на землі, а засіяна невтомною працею освітянська нива щедро зарясніє сходами юних талантів, яскравих особистостей, які прославляться визначними перемогами та збагатять наше суспільство новими досягненнями.

Кiлькiсть переглядiв: 227

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.